مراکزعرضه فرآوردههای خام دامی سیروان ۱۲۶بار بازدید شدند
به گزارش روابط عمومی شبكه دامپزشكی شهرستان سیروان،رحیم جعفری رئیس شبكه دامپزشكی شهرستان افزود: طی سه ماه نخست سال جاری تعداد 126 مورد بازدید از مراكز عرضه فراورده های خام دامی صورت پذیرفت.
وی بر رعایت اصول و ضوابط بهداشتی در تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی تاکید کرد و افزود: بازرسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم بر نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در کارخانهها، سردخانهها، مراکز توزیع، فروشگاههای عرضه و غیره نظارت مستمر و دقیقی دارند
رئیس شبكه دامپزشكی شهرستان سیروان ادامه داد: در این بازدیدها بر سلامت و دارا بودن مهر دامپزشكی در فراورده های خام دامی نظارت شد و به متولیان مراكزعرضه تذكرات لازم جهت رعایت نكات بهداشتی و استفاده از فراورده های خام دامی مجاز و تحت نظارت دامپزشكی داده شد.
وی گفت: نمونهبرداری، صدورمجوزهای بهداشتی، رعایت اصول بهداشتی و شرایط قرنطینهای از الزامات مغازههای عملآوری و بستهبندی است که توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی انجام میپذیرد.
نظر دهید